GOLFREJSER

GOLF REJSER

Golf er en sport, der kræver koncentration, et skarpt øje, fokus og masser af øvelse gennem hele livet. Til gengæld giver golf dig en følelse af indre fred, ro, motion og tid til at reflektere over de store og små ting i livet. Medmindre du spiller for at konkurrere, er golfbanen et smukt og afslappende sted uden stress. Men måske er du træt af klubbens 18 huller og har brug for at prøve noget nyt. Hvorfor ikke kombinere det med en flugt til et af de mange steder i Europa, der foruden gode tees tilbyder solskin og feriestemning. Du kan rejse til golfsportens hjemland, Skotland, hvor du kan besøge Muir-banen ved Edinburgh eller den legendariske St. Andrews. Hvis du vil blande golf med sommer, sol og sandstrand, kan du rejse til Algarve-kysten i Portugal med et rigt og varieret udvalg af baner. Selvfølgelig har du også gode muligheder i spanske byer som Malaga, Alicante eller Mallorca med deres femstjernede baner.

Book golfrejser i hele verden med luksuriøse privatfly

Hos Private Jet Partner tilbyder vi dig at rejse med privatfly til din næste golfferie. Vi er et danskbaseret luftfartsselskab, der flyver i hele verden. Det har vi gjort siden 2011 med 5000+ timers piloterfaring. Vi udbyder alle slags ture, uanset om du tager på golfrejse med firma, familie, klub eller venner. Du kan flyve alene eller fylde et helt fly, da vi modtager grupper i alle størrelser. Vi hører dine ønsker og fører dig elegant igennem hvert af privatflyvningens trin. Med stor erfaring og branchekendskab vil vi vejlede dig til alt fra planlægningen, billetreservationen og valg af fly. Private jetfly giver dig ekstra frihed ombord. Mærk kabinens behagelige sæder, hvor der er masser af plads og ingen distraktioner. Her er fred til, at du kan slappe af og nyde dine kvalitetsmåltider, som kan bestilles forinden. Ønsker du at arbejde, er der god mulighed for at være produktiv, eller sågar holde forretningsmøder i et fortroligt miljø, hvor ingen forstyrrer dig.

Kom hurtigt frem på din golfrejse med fleksible flyvninger

Er din tid værdifuld, sørger vi for at du kan bruge mest muligt af den på golfrejsen og afslapning, og mindst muligt på forberedelser. Med vores privatfly kan du spare timevis i lufthavnen. Du kan nøjes med at ankomme få minutter før din afgang. Herfra er der direkte flyvninger, så du undgår overnatninger i travle terminaler. Vores privatfly har tusinder af lufthavne til rådighed, hvilket betyder, at vi kan lande tættest på din specifikke destination. Vores fleksibilitet gør, at vi kan vente, hvis du skulle blive forsinket eller ændre din booking. På rejser med privatfly får du plads til at medbringe særlig bagage, som golfudstyr, og medbringe kæledyr i kabinen. Vil du vide mere om, hvordan du flyver på golfrejse med os, eller har du andre spørgsmål, vil vi hjælpe dig bedst muligt. Vi kan kontaktes 24/7, enten på telefon +45 60 172 737 eller på mail, her.

Gap wedge