Specialistløsning

Sportshold rejse

Hos Private Jet Partner tilbyder vi privatfly til sportshold og -begivenheder. Hvad end det er til atleter, tekniske og medicinske hold eller sportsfans, har vi privatflyet, du søger. Det gælder naturligvis alle sportsgrene, som fodbold, håndbold, basketball, rugby og volleyball m.v. Især nyttigt for sportsfolk er muligheden for at medbringe særlig bagage på privatflyet, så som sportudstyr. Vi betjener grupper i alle størrelser til alle typer rejser fra turisme, forretning og sport. Spillere og deres personale vil drage fordel af komfortable og ideelle rejseforhold for at optimere atleternes mentale og fysiske forberedelse.

Privatfly giver sportshold en luksuriøs rejse

Privatfly giver sportshold en ekstra dimension af frihed, privatliv og komfort. Der kan nemlig arbejdes, fokuseres og samtales undervejs, uden forstyrrelser. Privatflyet giver også sportsholdet mulighed for at holde fortrolige samtaler og møder undervejs. Privat luftfart giver hold og spillere mulighed for at spare tid under rejsen for at fokusere på træning og forberedelse. Flyet er indrettet i en behagelig atmosfære med komfortable møbler, god plads, og de mad- og drikkevarer, du måtte ønske. Du vil blive betjent af et serviceminded personale. Vi tager hånd om din rejse ved at tilpasse os dit specifikke sportsprogram. Vi ved at sportsholds tidsplan kan påvirkes uforudsigeligt af flyttede kampe på grund af vejrforhold eller tv-udsendelser, ekstra tid, spillerskade og dopingkontrol. Derfor vil dit sportshold nyde godt af den øgede fleksibilitet ombord på vores privatfly. Vi kan stille jetfly til rådighed med få timers varsel over hele verden, og vi kan vente med afgang, hvis du er forsinket. Du får, kort sagt, spillerum til at ændre planer undervejs.

Internationale privatfly sparer sportsholdet tid

Yderligere fordele for sportshold på privatfly består i nedsat stress. Processen omkring privatflyvningen vil skåne sportshold for lange køer, forsinkelser, ventetid og mistet bagage, som man kender fra kommercielle flyvninger. Alt i alt kan det give mere overskud og afslapning, så humøret kan holdes højt. Private Jet Partner er stiftet i Danmark og har drevet privat luftfart siden 2011. Vi har 5000+ timers piloterfaring og betjener dig i hele verden, med adgang til tusindvis af lufthavne tæt på din destination. Med et stort netværk og lang erfaring, vil vi give den bedste service. Vi guider dig gennem processen med privatfly til sportshold. Lige fra at finde det rette fly til at planlægningen, reservationen og selve flyrejsen bliver en succes. Har du spørgsmål til os, så tøv ikke med at henvende dig. Vi kan kontaktes på telefon +45 60 172 737 og mail lige her.