JAGTREJSE

JAGTTUR

Flere og flere mennesker får jagttegn, og hvis du har fået nok af kun at bruge dit herhjemme, bør du opsøge Private Jet Partner. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere kan vi gøre dine ønsker til virkelighed uden, at du behøver løfte en finger. Naturen er noget, du søger på lige fod med kultur og sport. Det er under åben himmel at mange af os slapper af efter en hård arbejdsdag, og det er her, vi oplader vores batterier. Hvad med en bukkejagt i Dorchester i det sydlige England i et område med bakker, skov og enge? Eller måske en jagt på hjorte eller mufloner i Tjekkiet? Drømmen er måske snarere vildsvinejagt i Tyskland? Der venter adskillige muligheder derude, og vi vil hjælpe med alt det praktiske, så du kan få nøjagtigt den jagtrejse, du drømmer om.

Book en jagtrejse med luksusfly til små og store grupper

Private Jet Partner er et kommercielt luftfartsselskab, som specialiserer sig i privatfly. Vi flyver i hele verden, efter ønske, og for grupper af enhver størrelse. Skal du afsted på jagtrejse med familie, venner, kolleger eller måske en klub eller firma, så se nærmere. Søger du nogen, som kan organisere jagtrejsens praktiske del og gøre det nemmest muligt for dig at tage af sted på eventyr, dækker vi dig ind. Vi sørger for at booke de bedste flyruter samt planlægge og flyve. Vi har et stort netværk og erfaring indenfor branchen. Der er mange fordele ved at bestille jagtrejsen med privatfly. Først og fremmest får du øget fleksibilitet. Flyene kan klargøres med kort varsel, på blot nogle timer, og kan vente på dig, hvis du skulle blive forsinket. Opstår behovet, kan flyveplanen også ændres. Bekvemmeligheden er også i top. Privatfly kan benytte tusindvis af lufthavne i verden, hvilket muliggør, at du kan lande tættere på din ønskede destination. Det kan spare tid mellem lufthavn og hotel.

Tag jagthunden og speciel bagage med på flyrejsen

På private fly er der også gode forhold, hvis du rejser med trofæer og jagtudstyr, som kræver kærlig behandling. Det er tilladt at tage kæledyr med i kabinen, så trofaste jagthunde ikke skal snydes for den komfortable tur. Ombord på flyet kan du nyde den rumlige indretning i kvalitetsmøbler og indtage velsmagende retter, som kan bestilles hjemmefra. Har du brug for at arbejde undervejs, er der gode muligheder for privatliv, samt at tale sammen uden at blive overhørt. Jagtrejser med privatfly byder også på et stressfrit miljø. Du slipper for mange køer og en del ventetid i lufthavnen. I stedet får du mere overskud til at glæde dig over turens mål i Polen, Sverige, Skotland eller andetsteds. Private Jet Partner har været på vingerne siden 2011. Vi arbejder i hele verden, hele døgnet, året rundt. Vil du ikke gå glip af vores jagtrejsetilbud, kan du frit ringe på +45 60 172 737 eller sende en mail her.

Hunting Trip