Hvorfor vælge os

Formålet med Private Jet Partner er at fungere som en mellemmand mellem kunden og operatøren af ​​et specifikt fly. Vi hjælper dig med at finde det rigtige fly baseret på dine forventninger og visioner, og vi guider dig gennem hele processen.

Private Jet Partner har flere forskellige værktøjer og et stort netværk, som er vores fundament for at tilbyde dig den bedste service. Vi har særligt gode kvalifikationer, som andre ikke har, fordi vi har stor erfaring med at være piloter selv. Som pilot er du en del af operationen, hvilket er en stor fordel og giver grundig viden om, hvordan du sætter alt sammen. Vores erfaring som piloter forsikrer dig om, at vi kender alle aspekter af planlægning, reservation og selvfølgelig flyvning. Lige fra du nærmer os en idé, indtil du er ankommet sikkert til din valgte destination.

Private Jet Partner er en værdifuld partner i en konstant markedsplads. Med så mange kræfter, der arbejder mod forbrugeren i private jetflycharter, er en mægler en vigtig partner.

Hvis du er ny i privat jetcharter, har du sandsynligvis alle mulige spørgsmål. Hvem ejer flyene, og hvor kommer de fra? Hvilke garantier findes der for sikkerhed, kvalitet og rimelig prisfastsættelse? Vi kan besvare alle disse spørgsmål og mere. Privatflybranchen er kompleks med nuancer i prisfastsættelse og rejseplanlægning. Venligst tøv ikke med at spørge.

Private Jet Partner er en pålidelig industrifortaler – forståelse af priser og logistik vil skabe tillid til dine jetcharterbeslutninger.

Vær forsigtig med virksomheder, der undgår spørgsmål om prisfastsættelse eller synes uklare med hensyn til de operationelle krav til din rejse.

Private Jet Partner giver gennemsigtighed i bookinger og viser et ønske om at uddanne.