FORMEL 1

FORMEL 1

Hvis du er til spænding i høj hastighed, bør du overveje at rejse ud at se Formel 1 på nært hold. Løbet i Monaco er det mest eftertragtede, fordi intet andet løb har den samme glamour. Vi giver dig muligheden for at komme helt tæt på stjernerne og deres hurtige biler. Du kan stå på en tagterrasse og drikke iskold champagne, mens Jan Magnussen og resten af racerne kører gennem gaderne i det lille fyrstedømme. Kun din fantasi og tegnebog sætter grænser. Hver Formel 1-fan skal se Grand Prix i Monaco mindst én gang i livet, men løbene på engelske Silverstone, Spa i Belgien, Monza i Italien og den spanske Grand Prix ved Circuit de Barcelona-Catalunya er alle must-sees. Måske drømmer du om at opleve 24-timers løbet i Le Mans personligt, hvor danske Tom Kristensen fik status som legende med sine ni sejre. Hvorfor ikke gøre din drøm til virkelighed?

Vi gør det nemt at booke din Formel 1 rejse

Vi hos Private Jet Partner vil gøre vores for at sikre dig den bedste Formel 1-rejse. Vi er et kommercielt luftfartsselskab, som arrangerer rejser med privatfly. Vi hjælper dig med at booke det helt rette fly, som passer ind i din plan. Vi guider dig gnidningsfrit gennem hele processen med planlægning og flyvning. Vores rejser til Formel 1 tilbydes til grupper i alle størrelser, så du kan rejse med venner, familie eller kolleger. Hvordan adskiller vores flyvninger sig fra andre? Vi er stiftet i 2011 i Danmark, har 5.000+ timers piloterfaring samt et stort netværk med indgående kendskab til branchen. Vi flyver i hele verden, og opererer døgnet rundt, hele året. På vores Formel 1 rejser vil du opleve udstrakt frihed, kvalitet og fleksibilitet. Hvis du kunne tænke dig at bruge mindre tid på kø og ventetid i lufthavnen, så er rejser med privatfly skabt til din Formel 1-tur. Fly kan være klar til afgang med kort varsel i en lufthavn nær dig. Du kan møde op kort tid før din afgang og flyve direkte til din destination, uden mellemlandinger og overnatninger. Derved opnår du mere fritid inden, under samt efter Formel 1 rejsen.

Nyd privatlivet på Formel 1 rejsen med luksusfly

Hos Private Jet Partner får du fleksibilitet. Er du forsinket, kan vi vente på dig. Der er også plads til at ændre planer, hvis du bliver fænget af den summende sommerstemning, som hersker i Monaco. Vil du undgå stress på din ferie, har vi den helt rette løsning. Du slipper for bekymringer om mistet bagage. Vores fly er desuden behageligt indrettet med komfortable sæder og de madvarer, du selv foretrækker. I de rolige omgivelser i kabinen vil du have plads til at arbejde og afslappe uden distraktioner. Privatliv og bekvemmelighed prioriteres højt. Læn dig tilbage og nyd udsigten. Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan realisere dine Formel 1 rejseønsker eller har andre spørgsmål, står vi naturligvis til rådighed. Ring på +45 60 172 737 og hør nærmere, eller send en besked gennem vores enkle formular.

Port of Fontvieille