Gruppecharterflyvninger

Gruppecharterflyvninger

Gruppecharterflyvninger er den oplagte løsning for jer, der skal på ferie eller forretningsrejse som en gruppe. Her får du nemlig alle fordelene ved at vælge et privatfly tilpasset til gruppens behov.

Private Jet Partner arrangerer flyrejser på tværs af lande i hele verden, og lader I os tilrettelægge turen for jer, kan I få alle fordelene ved at leje et privatfly, også når I rejser som en gruppe. Særligt her kan alle fordelene ved at have flyet for jer selv nemlig være ekstra kærkomne.

I et privatfly er der nemlig både plads til at være sig selv og være sammen som gruppe. Hvordan I bruger rejsetiden, er helt op til jer, men vælger I en af vores gruppecharterflyvninger, har I mulighed for både at hvile ud, inden I ankommer til jeres destination, planlægge de sidste detaljer i forhold til enten forretningsmødet eller ferien eller bare være sammen som gruppe.

Valget af et privatfly giver jer mange fordele, når I rejser som gruppe

Uanset hvem I er, og hvorfor I har valgt en af vores gruppecharterflyvninger, sørger vi hos Private Jet Partner for, at I kan nyde alle privatflyets fordele – både hver især og i fællesskab.

I er måske en familie, der har besluttet jer for, at sommerferien skal være lidt ekstra luksuriøs i år. Det kan også være, at I er en gruppe fodboldfans eller fodboldspillere på vej til den næste store kamp, eller musikfans eller et musikband på vej til årets musikoplevelse. Måske endda I er en skoleklasse eller deltagere ved at bryllup med en tidsplan, der sætter særlige krav til jeres rejsemuligheder.

Alt dette og meget mere kan Privat Jet Partner hjælpe jer med at tilrettelægge. Vores gruppecharterflyvninger er nemlig både effektive og fleksible, og så kan de tilpasses fuldstændig efter jeres ønsker.

Få tilbud på gruppecharterflyvninger ud fra jeres ønsker

Der er mange muligheder, og Private Jet Partner kan uden tvivl finde det bedst egnede fly til jeres gruppe. Vi arbejder nemlig altid for at finde den bedste løsning til jer til den bedste pris, og vi står til rådighed 24/7 for at besvare alle jeres anmodninger både før og under rejsen.

Som klient kan du nemlig forvente hjælp fra Private Jet Partner alle døgnets 24 timer, så både du, din gruppe og jeres rejse er i gode hænder fra start til slut.

Lyder dette som den rigtige løsning? Så få et tilbud på gruppecharterflyvninger hurtigt via vores online formular, eller kontakt os via telefon på +45 60 172 737 eller via e-mail på request@private-jet-partner.com.