OLBIA

OLBIA

Hvis du planlægger en rejse eller måske endda en familieferie til Italien, så kan vi her hos Private Jet Partner hjælpe dig med at arrangere de optimale forhold til turen.

Valget af et privatfly til dine rejser har nemlig mange fordele, uanset om du rejser alene eller sammen med andre. I samarbejde med dig fastsætter vi de ideelle rammer for turen og udvælger det fly, der bedst kan opfylde dine ønsker. Fælles for alle flyene til vores disposition er dog, at de sikrer dig en stressfri og luksuriøs oplevelse med frihed og privatliv i særklasse.

Vi arrangerer rejser rundt om i hele verden, men hvis dit valg er faldet på det italienske klima, så Olbia et oplagt valg, som vi har god erfaring med at planlægge rejser til – både hvis der er tale om enkeltmands- eller familieferie.

Olbia er en oplagt destination for familiens strandferie

Olbia ligger i den nordøstlige del af den italienske ø Sardinien. Det er en hyggelig, mindre by med næsten 60.000 indbyggere. Du finder den lige syd for den berømte Emerald Coast på Sardinien, Costa Esmeralda, og du kan ofte se folk hoppe i vandet direkte fra klipperne. Her finder du også både trapper til havet og pontoner i vandet at sidde på.

De mere børnevenlige strande ligger nær San Teodoro syd for Olbia, og her kan du udover det hvide sand også finde mange forskellige vandaktiviteter.

Olbia er berømt for sin kystlinje og sine strande, men det har faktisk meget mere at byde på. Byens gamle centrum har en række fornøjelige butikker, restauranter, caféer, vinbarer og historiske bygninger som San Simplicio-basilikaen, og hvad der er tilbage af det romerske forum, Fausto Noce.

Olbia er en afslappende, familievenlig destination med sin egen lufthavn tæt på byen, hvilket gør det meget mere tilgængeligt – særligt når du vælger at rejse med privatfly.

Privatfly egner sig perfekt til den ultimative familieferie

Destinationen er naturligvis vigtig, når man planlægger en familieferie, men transporten hen til destinationen kan også have afgørende betydning for rejsens forløb.

Vælger du at rejse til Olbia med privatfly, giver du både dig selv og din familie de bedste forudsætninger for at have en fornøjelig ferie. Denne rejseform tilpasses nemlig fuldstændig efter dine ønsker til både flyets størrelse, afgangstidspunktet, destinationen, og tilmed hvordan du og din familie ønsker at tilbringe rejsetiden.

Om bord på et privatfly behøver I nemlig ikke forholde jer til andre rejsende, og derfor kan I tilbringe turen med at lade op, forberede de sidste detaljer inden ankomsten eller blot være sammen som familie. Privatflyet sikrer jer fuldstændig frihed og privatliv, så I blot skal koncentrere jer om at være sammen og nyde turen.

Porto Cervo, Olbia