INNSBRUCK

INNSBRUCK

Valget af et privatfly til dine rejser er den oplagte beslutning for dig, der gerne vil nyde godt af uforstyrret privatliv, enorm frihed og luksus i særklasse, når du f.eks. rejser til Innsbruck.

Ikke nok med at flyet i dette tilfælde venter på dig, og ikke omvendt, så kan alle aspekter af din afrejse og hjemkomst tilpasses efter dine ønsker og præferencer. Private Jet Partner planlægger hele turen i samarbejde med dig, så alting forløber præcis, som du har behov for i forhold til den forstående tur.

Valget af Innsbruck som rejsedestination hænger ofte sammen med et ønske om skiferie eller anden udforskning af de sneklædte bjergsider, og særligt i disse tilfælde kan valget af et privatfly hjælpe dig med enten af lade op til turen og de mange oplevelser eller forberede de sidste detaljer. Samtidig har du heller ikke nogen problemer med at få skiudstyr eller ekstra bagage med på rejsen.

Innsbruck byder velkommen til Tyrol

Innsbruck ligger i det sydøstlige Østrig og kan på mange måder sammenlignes med Ibiza. Den østrigske by er ganske vist himlen for især skiløbere, men området indeholder mange af de samme ting som Ibiza: historiske bygninger, et spændende natteliv, gode restauranter og uspoleret natur.

Foruden de mange skiområder, som Ischgl, Sölden, Zillertal eller det børnevenlige Nordkette, der ligger blot 20 minutters kørsel fra Innsbruck, byder byen også på et væld af historiske seværdigheder. Du kan f.eks. overveje at besøge Franziskanerkirche og kongehuset fra det 15. århundrede med sin berømte altan og gyldne tag.

Du kan også vælge besøge Mozarts barndomshjem og de mange gallerier og museer, men Innsbruck er først og fremmest indbegrebet af natur og frisk luft. Ikke kun for dem, der elsker at stå på ski, men lige så meget for dem, der sætter pris på en vandretur omgivet af bjerge, små vandløb, dyr og stilhed. Byen er placeret i en skålformet dal omgivet af Alperne, hvilket tilføjer byen en helt speciel atmosfære.

Et privatfly giver dig frihed til at planlægge din drømmeferie

Uanet om du er til skisport, eller du foretrækker at udforske den kulturelle side af den østrigske by, så byder Innsbruck på mange attraktive muligheder. Og ønsker du at være fuldt opladet til disse oplevelser, eller ønsker du bare at gøre turen derhen endnu mere luksuriøs, så kan valget af et privatfly fra Private Jet Partner løfte din rejse til nye højder. Ganske bogstaveligt. Du kan nemlig også nyde de smukke østrigske omgivelser gennem et af flyets mange vinduer, allerede inden du lander.

Her hos Private Jet Partner arbejder vi altid for, at du kan få den ferie eller den rejse, du drømmer om. Derfor står vi også til rådighed 24 timer i døgnet både før og under din ferie. Dermed er du sikker på at du er i gode hænder, og skulle du ændre ønsker undervejs, så kan turen nemt tilpasses efter dine præferencer.

Maria-Theresien-Straße, Innsbruck