FARO

FARO

Planlægger du en tur til det naturskønne Portugal, så kan vi her hos Private Jet Partner varmt anbefale byen Faro mod syd.

Denne populære destination har nemlig meget at byde på, både hvis du er natur- eller kulturinteresseret, og hvis du blot trænger til en pause fra en travl hverdag. Vælger du at planlægge og foretage rejsen derhen i samarbejde med os, kan du desuden vide dig sikker på en fabelagtig tur i et af vores privatfly. Vi sørger nemlig for, at alt bliver tilrettelagt efter dine ønsker – lige fra afrejsetidspunkt og destination, til hvordan du ønsker at bruge tiden under flyvningen.

Oplev det ægte Portugal i Faro

Faro og distriktets 70.000 indbyggere er beliggende i det sydlige Portugal, i et område der er kendt for sin fantastiske beliggenhed i naturskønne omgivelser på Algarve-kysten, de har nogle af Europas bedste strande.

Dette er imidlertid ikke alt, denne oplagte feriedestination har at tilbyde. Faro er nemlig en smuk by fyldt med restauranter, hvor du kan nyde lokale specialiteter, som lokale fiskere lige har trukket ud af havet. På menuen står frisk fisk, grillet blæksprutte og skaldyr, men du kan også nyde en dejlig bøf, hvis du foretrækker det.

Faro er velsignet med et fantastisk klima med temperaturer omkring 26-27 grader celsius om sommeren med lidt eller ingen regn. Faro og Algarve-kysten er det perfekte valg, hvis du har brug for en pause fra en travl hverdag, hvor du kan lade batterierne op med smukke og spændende oplevelser.

Her møder du det rigtige Portugal. Du får kultur, interessant historie og smuk natur – og som en bonus finder du en af Europas bedste destinationer for golf. Er du både kultur- og golfinteresseret, er der dermed rigtig mange grunde til at besøge denne portugisiske by.

Genoplad dine batterier under hele turen i et af vores privatfly

Som flere af vores kunder allerede har erkendt, kan det ikke undgå at have positiv indflydelse på din rejse, at du vælger at rejse med et af vores privatfly.

Dette valg sikrer dig nemlig ikke blot, at rejsen foretages under luksuriøse forhold, alle aspekter af ud- og hjemrejsen tilrettelægges også efter dine ønsker. Uanset om du foretrækker at tilbringe turen i ro og mag, skal forberede de sidste ting inden ankomsten, eller du ønsker at dele flyet og rejsen med nogle, du holder af, så er det muligt.

Fordelene ved at vælge et privatfly er nemlig at flyrejsen tilpasses dig. Du skal hverken bruge lang til på at tjekke ind eller vente på flyet. Flyet er klar, når du ønsker det, og det venter naturligvis på dig, hvis du skulle blive forsikret. Dette giver dig nemlig den mest afstressende rejse mod Faro.

Leisure, Faro