LONDON

LONDON

Her hos Private Jet Partner arrangerer vi praktiske og luksuriøse flyrejser til en række spændende destinationer rundt omkring i verden.

Heriblandt den ikoniske, engelske hovedstad: London.

Uanset om du rejser i forbindelse med arbejdet eller skal på ferie – enten alene eller sammen med andre – hjælper vi dig med at finde den perfekte flyrejse til den ønskede destination. Alt sammen i privatfly. Dette giver os nemlig mulighed for at tilbyde dig en række unikke services, du ikke ville have mulighed for at udnytte på traditionelle flyrejser.

London – en oplagt destination for alle typer rejsende

Som rejsedestination har den engelske hovedstad meget at byde på. Byens spændende kulturliv, rummer nemlig både sport, teater, museer, arkitektur og meget mere.

Du kan f.eks. besøge attraktioner som Tower of London, Big Ben, London Eye eller Buckingham Palace både til fods, med London Underground eller med en af de velkendte røde dobbeltdækkerbusser. Hver af disse transportmidler giver dig unikke muligheder for at opleve byens særlige kendetegn helt tæt på. Men ud over de oplagte turistattraktioner byder hovedstaden tilbyder også shopping, museer, markeder og fodbold i høj kvalitet.

Er du fodboldfan, er det værd at nævne at hold som både Chelsea, Arsenal og Tottenham har deres hjemmebane her, og hvis du vil have billetter til første række, kan du få dem via Private Jet Partner. Hvis du har ekstra krav eller forespørgsler til destinationen, står vi nemlig altid klar til at hjælpe dig. Det samme gælder, hvis du vil besøge teatret eller se en musical. I London kan du opleve de store shows som Lion King, Mamma Mia eller Pretty Woman.

Du vil desuden heller ikke ønske at gå glip af Oxford Street, der med sine mere end 300 forskellige butikker lokker folk til fra alle befolkningsgrupper. Hvis du er interesseret i shopping, er denne oplevelse et absolut must. Oxford Street er desuden langt fra den eneste shoppemulighed, London tilbyder sine besøgende. Du kan f.eks. også tjekke Regent Street, Bond Street, Covent Garden og de to store Westfield-indkøbscentre i Stratford og White City, hvis du søger en anderledes shoppeoplevelse.

En førsteklasses rejse til London med privatfly

En rejse til denne spændende by er i sig selv en ekstravagant oplevelse, men vælger du at foretage rejsen derhen med privatfly, bliver det alligevel lidt vildere.

Ikke nok med at Private Jet Parter tilbyder at skaffe billetter til en række forskellige oplevelser, så følger der nemlig en række unikke privilegier med en rejse i privatfly. Ikke nok med at det er flyet, der venter på dig, og ikke omvendt, så har du også absolut frihed og fuldt privatliv på turen undervejs. På den måde kan du tilrette lægge din rejse, så den matcher dine individuelle behov, og få fuldt udbytte af turen fra start til slut.

Derudover så er flyvning til London både hurtig og billig sammenlignet med andre destinationer.

Tower Bridge, London