ZÜRICH

ZÜRICH

Her hos Private Jet Partner arrangerer vi rejser med privatfly for både enkeltpersoner og grupper til nogle af de mest spektakulære destinationer i verden.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige fly til din destination, og vi sørger samtidig for, at du kan nyde godt af alle fordelene ved at vælge at rejse med privatfly. Denne unikke transportform åbner nemlig op for en række praktiske muligheder, som ville være ganske udelukkede på rejser med traditionelle fly.

En af de mange destinationer, vi tilbyder disse private og luksuriøse flyrejser til, er den schweiziske by Zürich, der har meget at tilbyde både i forhold til kultur- og byliv, men også i forhold til bjergtagende natur.

Bliv klar til ferien, mens du nyder rejsen i et af vores privatfly

Når du vælger at rejse til Zürich med privatfly, tilpasses alle aspekter af rejsen efter dine behov. Dette gælder både afrejsetidspunktet, destinationen og flyvetiden. I modsætning til rejser med traditionelle fly er det nemlig flyet, der venter på dig, og ikke omvendt. Du behøver dermed ikke stresse for at nå dit fly, og samtidig behøver du ikke ankomme i lufthavnen før lige før afgang. Du kan desuden bruge rejsetiden på lige præcis det, du har mest behov for i forbindelse med at blive klar til ankomsten.

For nogle er det en fornøjelse bare at kunne slappe af og lade op til alle de nye oplevelser, der venter, og for andre er det en oplagt mulighed for at få styr på de sidste detaljer. Uanset om du rejser til Zürich i forbindelse med arbejdet eller ferie, vil du opleve fuldstændigt privatliv om bord, så du kan fordrive tiden præcis, som du ønsker.

Zürich er altid et besøg værd for både natur- og kulturelskere

Schweiz er mere end banker, ure og store forsikringsselskaber. Det ser man tydeligt, hvis man besøger Zürich, der er den største by i landet med omkring 400.000 indbyggere.

De fleste mennesker er overraskede over at se, hvor smukt der er. Der er masser af grønne områder, fortovscaféer, restauranter, gallerier, museer, teatre og koncertsteder. De mest berømte attraktioner inkluderer den gamle bydel, der udstråler historisk charme, Kunsthaus Zürich, som er et af de største kunstmuseer i Europa og selvfølgelig kirkerne Grossmünster og Fraumünster.

Hvis du vil se mere af Schweiz’ betagende natur, kan du tage et tog et par minutter til bjerget Uetliberg. Her får du en imponerende udsigt over hele området. Derfra kan også spotte Limmat floden, der løber gennem Zürich og den smukke Zürich-sø, de er fokus for både lokale og turister. Her har du mulighed for at få fat i en af ​​de mange både og gå ud på søen for at nyde udsigten over Alperne og de mange promenader og parker langs kysten.

stattHotel, Zurich