SEVILLE

SEVILLE

Her hos Private Jet Partner arrangerer vi luksuriøse rejser for både privatpersoner og grupper til nogle af de mest indbydende og givende destinationer i verden.

Destinationer, der ligesom vores privatfly lover oplevelser på et nyt niveau. Heriblandt kan nævnes den spanske by Sevilla, der har meget at byde på for både de kulturelt interesserede, madelskere og endda også fodboldfans.

Vælger du at lade os arrangere din rejse til Sevilla, kan du desuden ikke blot nyde godt af alle de skønne oplevelser, der venter, når du når frem, men også den luksuriøse rejse i et af vores privatfly. Denne unikke rejsemetode er nemlig ikke som nogen anden flyrejse. Her er det dig og dine behov, der er i fokus, alt andet tilrettelægges efter dine ønsker.

Oplev den spanske kultur helt tæt på i Sevilla

Spanien har mange fristende og smukke destinationer. En af dem er Sevilla, som både er hovedstaden og den største by i provinsen med samme navn.

Provinsen har omkring to millioner indbyggere, hvoraf 40 % bor i Sevilla by – en by med en rig historie. Dette er især mærkbart, hvis du går en tur gennem de mange små og snoede gader, der tydeligt fortæller om byens fortid. Bygningerne er præget af kristent, romersk, maurisk og selvfølgelig moderne udseende. Den mest berømte bygning heriblandt er uden tvivl byens gigantiske og betagende katedral, La Giralda.

Sevilla er kendt for at være det sted, hvorfra Columbus gik ud for at opdage den nye verden i 1492. Den berømte opdagelsesrejsende er også begravet i La Giralda, hvis klokketårn er det vigtigste symbol for den middelalderlige bydel.

Sevilla er det perfekte valg til en udvidet weekendtur, da du kan kombinere historiske steder og smukke bygninger med lokal kunst og fantastisk mad i en by, hvor solen næsten altid skinner.

En anden interessant ting er, at Sevilla også har ikke mindre end to hold i Spaniens bedste fodboldliga, hvilket gør det til et populært fodboldmål – især for fans af Sevilla FC, som virkelig har markeret sig de sidste par år.

Vores privatfly får dig bragt frisk og veloplagt frem

Uanset om du lokkes af spændende arkitektur, kulturelle oplevelser eller spansk fodbold, så kan du få meget mere ud af din rejse, hvis du vælger at flyve med privatfly.

Denne luksuriøse rejseform giver dig nemlig frihed til at forberede dig på ferien, lige præcis som du har brug for. Hvis du er typen, der foretrækker at hvilke ud inden ankomst, så sikrer privatflyet dig den ro og det privatliv, du skal bruge for at kunne dette. Alternativt har du også mulighed for at bruge tiden konstruktivt og forberede oplevelser eller andet inden ankomsten.

Turen i privatfly planlægges fuldstændig efter dine ønsker, også når det kommer til afrejsetidspunkt, og skulle du blive forsinket på afrejsedagen, så venter flyet naturligvis på dig. På den måde undgår du stress og jag, og du kan være både klar og udhvilet, når du ankommer til Sevilla.

The Plaza de España, Seville