PARIS

PARIS

Lysets by behøver næppe nogen lang introduktion. Frankrigs hovedstad har 2,2 mio. indbyggere og ligger langs floden Seinen i det nordlige Frankrig. Inklusive alle forstæder har Paris et befolkningstal på 12 millioner og er en af Europas største byer. Den er rig på turistattraktioner. De mest velkendte er Eiffeltårnet, Champs Élysées, Disneyland, Louvre, Notre Dame og Triumfbuen. Ikke overraskende er Paris blandt verdens mest besøgte destinationer med omkring 30 mio. besøgende om året. Paris er et oplagt sted til en romantisk rejse, hvor du kan nyde de intime bistroer, de smukke gader i Montmartre, beundre Monets åkander på Orangerie-museet eller måske nyde aftensolen fra en af Seinens mange både. Hvis du er mere til sport, har du chancen for at se fodboldklubben Paris SG med stjerner som Neymar og Mbappé på nært hold. Eller du kan stå i forreste række, når vinderne af Tour de France bliver fejret på Champs Élysées. Private Jet Partner gør alt dette muligt med privatfly til Paris.

Book privatfly til Paris alene eller i grupper

Vi flyver grupper i alle størrelser, ingen er for små eller for store. Vi er et kommercielt luftfartsselskab, startet i Danmark, som hjælper dig med at finde det rigtige privatfly til din parisertur. Vi guider dig gennem hele processen. Vi flyver verden over, 24/7, 365 dage om året. Vi bygger på et udvidet netværk og lang erfaring, der sikrer dig den bedste service til de bedste priser. Vi hjælper dig med planlægning, reservation og flyvning. Samtidig vil vi besvare alle dine spørgsmål omkring flyene, sikkerhedsgaranti, kvalitet og priser. Vi ved, at privatflyindustrien kan virke kompleks, og vi er her for at hjælpe dig på vej. Vi tilpasser privatflyvningen til Paris efter dine rejsevaner. Destinationen er oplagt til en ferie med familie, venner eller kolleger. Vi tilbyder alle slags rejser. Vores privatfly til Paris giver dig den ultimative frihed. Der er ingen forstyrrelser ombord på vores jetfly, så du kan udføre arbejde eller udhvile i ro og mag, hvilket kan være vanskeligt i et fyldt kommercielt fly. Samtidigt har du den særlige fordel, at du kan have fortrolige samtaler undervejs.

Kom hurtigt og sikkert til Paris med luksuriøst privatfly

Gå ikke glip af Paris, og spar værdifuld tid med privatfly. Vores jetfly kan være klar med kort varsel, og du kan ankomme få minutter før den planlagte afgang. Derfor slipper du for lange køer og ventetider i en travl lufthavn. Har du behov for at have særlig bagage med til Paris, som instrumenter, sportsudstyr og produktprøver, er det let med vores privatfly. Du kan også medbringe kæledyr i kabinen. Med et privatfly til Paris vil du opleve høj kvalitet hele vejen rundt. Du kan sætte dig til rette i luksusmøbler med god plads, opmærksomt personale og din foretrukne mad og drikke, bestilt på forhånd. Fleksibiliteten er uovertruffen. Fly kan være klar med få timers varsel og tilmed vente, hvis du er forsinket. Oplev nedsat stress på din ferie. Slip for bekymringer om lange køer, ventetid, mistet bagage og sikkerhedsforsinkelser. Kunne du tænke dig at stille os spørgsmål, vil vi glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os døgnet rundt her på siden eller direkte på e-mail request@private-jet-partner.com og tlf. +45 60 172 737.

Eiffel Tower, Paris